Loading...

DÄRFÖR:ESLÖV

Tack för i år!

Det är i mötet mellan människor magi uppstår. Detta var tydligt under 2019 års näringslivsdagar som ägde rum mellan den 10 och 12 september. Tack till alla engagerade företagare och företagsintresserade som har träffats för att utmanas, inspireras, bygga nätverk och göra affärer! Under tre dagar har ett hundratal arbetssökande träffat potentiella arbetsgivare på en rekryteringsmässa, ett trettiotal Eslövsföretagare har öppnat sina dörrar och visat sin verksamhet för 400 åttondeklassare och såväl allmänhet som företagare har erbjudits såväl hälsoseminarium, näringslivsseminarium, business-to-business-mässa och glamorös galakväll.

ESLÖVS NÄRINGSLIVSDAGAR 2019

Rekryteringsmässa

Rekryteringsmässa, tisdag 10/9

Visa mer Öppet för alla!
Framtidsmötet

Framtidsmötet, tisdag 10/9

Visa mer För elever i årskurs 8
Hälsoseminarium

Hälsoseminarium, onsdag 11/9
SEMINARIET ÄR FULLBOKAT

Visa mer Fullbokat! Välkomna den 23/9 2020!
Näringslivsseminarium

Näringslivsseminarium, torsdag 12/9

Visa mer Boka din biljett här!
B2B-mässa

Eslöv B2B (företagsmässa), torsdag 12/9

Visa mer Boka din utställarplats här!
Galamiddag

Galamiddag, torsdag 12/9

Visa mer Boka din biljett här!

Näringslivs­seminarium

Medborgarhuset tors 12/9 08.00-12.30

08.00 Välkommen till en dag full av möjligheter! Registrering och frukost.
08.20 Tag plats!
08.30

Dagens moderatorer Johanna Kajson och Staffan Taylor hälsar tillsammans med Kommunstyrelsens ordförande i Eslövs kommun, Johan Andersson, välkommen.

08.45

MAGDALENA FORSBERG
Skidskytten Magdalena Forsberg är en av Sveriges populäraste idrottare alla kategorier. Svenska folket har röstat fram henne till hela fyra Jerringpris. Magdalena vet av egen erfarenhet att nyckeln till framgång är att sätta upp rätt mål och att verkligen ta reda på vad som krävs för att nå sitt mål. Hur lyckades hon bli bäst och dessutom behålla sin position på toppen i många år? 

09.35

ANDERS NYBERG
Anders Nyberg är VD på Apotek Hjärtat och har under hela sitt yrkesliv arbetat med detaljhandelsfrågor, bland annat som vice vd på ICA, vice vd med ansvar för affärsutveckling på Axfood och som regionchef på Åhléns. Anders delar med sig av Apoteket Hjärtats företagskultur, som han menar är långt viktigare än ett företags strategier. Culture beats strategy, är hans devis. 

10.05 Moderatorerna leder samtal i soffan mellan Anders Nyberg och ett par Eslövsföretagare på temat företagskultur.
10.20

Frukt och fikapaus och mingel i foajén

10.45

MALOU VON SIVERS
Malou von Sivers är journalist, moderator, föreläsare och känd TV-profil. Hon har lång erfarenhet som arbetsledare och av att leda komplicerade kreativa processor och kommer under föreläsningen att tala om de viktiga mötena människor emellan, förändringsprocesser och om hur man får balans i livet. 

11.15

Moderatorerna leder samtal i soffan mellan Malou von Sivers och ett par Eslövsföretagare på temat förändringsprocesser.

11.30

ARASH GILAN
I en värld där allt digitaliseras, vad händer då med det som inte kan digitaliseras? Arash Gilan är en digital expert som sätter det mänskliga perspektivet i centrum. Det digitala berör precis allting i samhället idag, där människa och maskin måste samexistera. Hur ska man förhålla sig till digitaliseringen? När kan den vara ett stöd respektive ett hinder? Allt börjar och slutar med det som vi människor har gemensamt men som maskinen saknar – känslor och upplevelser. .

12.15 Moderatorerna sammanfattar dagen
12.30 Lättare lunch och mingelmöten på Medborgarhuset

 

Årets talare

Arash Gilan

I en värld där allt digitaliseras, vad händer då med det som inte kan digitaliseras? Arash Gilan är en digital expert som sätter det mänskliga perspektivet i centrum. Det digitala berör precis allting i samhället idag, där människa och maskin måste samexistera. Hur ska man förhålla sig till digitaliseringen? När kan den vara ett stöd respektive ett hinder? Allt börjar och slutar med det som vi människor har gemensamt men som maskinen saknar – känslor och upplevelser.

 

Arash Gilan
Johanna Kajsson

Johanna Kajson

Eslövsfödda influencern och bröllopskoordinatorn #1 i Sverige – Johanna Kajson – har bland annat arrangerat Isabella Löwengrips och Kernzas och halva fotbollslandslagets bröllop. Hon är en flitig gäst i Nyhetsmorgon, var expertkommentator i Aftonbladet TV under prinsessan Madeleins bröllop och har skrivit en bok. Därutöver driver hon ett eventbolag och bloggar om sitt liv som förstagångsmamma. Nu är hon tillbaka i Eslöv och kommer tillsammans med Staffan Taylor att leda oss igenom förmiddagen på näringslivsdagen.

Johanna Kajson

Anders Nyberg

Anders Nyberg är VD på Apotek Hjärtat och har under hela sitt yrkesliv arbetat med detaljhandelsfrågor, bland annat som vice vd på ICA, vice vd med ansvar för affärsutveckling på Axfood och som regionchef på Åhléns. Anders delar med sig av Apoteket Hjärtats företagskultur, som han menar är långt viktigare än ett företags strategier. Culture beats strategy, är hans devis. 

Anders Nyberg

Malou von Sivers

Malou von Sivers är journalist, moderator, föreläsare och känd TV-profil. Hon började sin karriär på Expressen och Aftonbladet och arbetade som nyhetsreporter där i 10 år. Hon skrev reportage om rättsfrågor, sociala frågor och arbetade som arbetsledare. Därefter var hon med och startade svenska ELLE där hon var chefredaktör i två år. 1992 startade hon Nyhetsmorgon, Sveriges första morgonprogram, tillsammans med Bengt Magnusson. Malou föreläser om möten, förändringsprocesser och livsbalans.

Malou von Sivers

Magdalena Forsberg

Hur motiverar man sig till att nå sina mål så att de inte bara blir ouppnåeliga drömmar? Den folkkära skidskytten Magdalena Forsberg föreläser om mål, motivation och drivkrafter i med- och motgång. Med exempel från sin framgångsrika karriär inspirerar hon oss att med tankens kraft se möjligheter och bli både lyckligare och få mer energi.  

Magdalena Forsberg

Staffan Taylor 

Vi vet sedan förra året att Staffan Taylor har en enastående förmåga att beröra och inspirera! I år kommer han tillbaka som moderator, men i ny tappning och med Johanna Kajson vid sin sida. Staffan titulerar sig själv som entreprenör och professionell drömmare. Med målande anekdoter och träffsäkra metaforer får han oss att förstå hur mycket vi kan förändra, bara vi gör det tillsammans.

Staffan Taylor

Våra partners

VA SYD Kraftringen Sparbanken Skåne Skånska Dagbladet eslövs bostads ab Dr P Håkanssons Stiftelse Arbetsförmedlingen Skandinaviska Enskilda Banken

Våra sponsorer

Smurfit Kappa Kavli Eifab BA Bygg Fastigheter Häglunds ORKLA Otto Nilssons Byggnads AB HSB VICI Ryds Glas Eslöv NORDIC SUGAR Nita Städ Disab Yousound Innosearch Blomsterbergs sängar Spoltec

Kontakta oss

Kontaktperson

Näringslivschef Lars Persson
Tel: 0413-620 00
lars.persson2@eslov.se

Näringslivsstrateg Kosovar Gashi
0413-624 29
kosovar.gashi@eslov.se

 

Postadress

Eslövs kommun 
Kommunledningskontoret
241 80 Eslöv

Organisationsnummer

212000-1173

Alla fält måste fyllas i
Genom att klicka på Skicka godkänner du Mollom privacy policy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kranmärkt